Serveis de control de plagues especialitzats per a establiments hostalers
El fet que cada any els bars i restaurants siguin els principals establiments del sector de l'hostaleria que pateixen no sols el perjudici econòmic per part de les plagues sinó també cultural, psicològic i danys relacionats amb els riscos per a la salut. Per això és necessari realitzar tant un exhaustiu control de plagues als bars i restaurants com mantenir les mesures higienicosanitàries adequades.
Els bars i els restaurants són molt vulnerables i s'infesten amb facilitat amb les plagues. Perquè els organismes nocius es reprodueixin bé han de tenir com a mínim dues condicions importants: lalimentació i el refugi. L'activitat dels restaurants té relació directa amb els productes alimentaris, la manipulació i l'emmagatzematge. A més, els bars i restaurants sempre tenen les portes obertes i això permet als insectes i rosegadors l'accés directe des de fora; la plaga es pot introduir amb les mercaderies o caixes; pot entrar des dels sistemes de clavegueram o de locals propers infestats.
La presència de la plaga crea desconfiança per part dels clients. Els insectes i rosegadors serveixen com a vectors en la transmissió dels microorganismes patògens i transporten dins i damunt del seu cos els bacteris i virus que poden provocar malalties greus en els humans. Passant per sobre del menjar o dels utensilis de la cuina, ho contaminen tot.
Si un bar o restaurant volen tenir una bona reputació, l'activitat del control de plagues juntament amb el programa de mesures higienicosanitários jugarà un paper molt important.
Control d'insectes voladors:
De vegades poden ser molt abundants per l'olor del menjar, vi o cervesa vessats, fruites o verdures en estat de putrefacció. Tot això serveix com a atraient per a aquests insectes.
Control de les paneroles:
Les tres espècies d'escarabats són les amenaces per als bars i restaurants. Són vectors dels microorganismes patògens i transmeten malalties greus com gastroenteritis, infeccions urinàries, disenteria, infeccions a l'intestí, salmonel·losi, etc.
Control de rosegadors:
Portadors de diversos bacteris i virus són un risc per als bars i restaurants. Amb la seva orina, excrements, saliva contaminen els productes emmagatzemats, roseguen els cables, plàstic, fusta, etc.
Nosaltres controlem la plaga de rosegadors als restaurants i bars amb raticides anticoagulants de segona generació que permet deixar el local lliure de la plaga en un període de temps molt curt i en dosis molt baixes.
Control d'insectes de productes emmagatzemats:
Escarabats de cacau, tabac, rebost, farina, corc d'arròs, corc de gra i altres insectes rastrers i voladors poden danyar els productes emmagatzemats, contaminant-los i provocant riscos per a la salut o pèrdua econòmica.
Si necessiteu l'ajuda d'un expert per al control de plagues a bars, restaurants, cafeteries i taperies a Girona., truqueu a Zero Plagas al 645-784-782.